KARROCË E MESME PËR NGARKESË

150,00 

Materialet: Polipropileni
Karrocë e Gjeneratës së re, e Qëndrueshme dhe Higjienike
Pastrim i lehtë
E heshtur
Kapacitet më i madh i mbajtjes
Përdorur për: Qendrat Tregtare, Supermarketet, Magazinat, Fabrikat, etj.

10896

PROCART 610

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Objekte (zyre), Hotelieri, Ndërtesa

Tiparet Gjenerale

STRUKTURA E TRUPIT TË PRODUKTIT Trupi CPP
TRASHËSIA E TRUPIT TË PRODUKTIT 6 mm
DIMENSIONET E PRODUKTIT (GJËRËSIA, GJATËSIA, LARTËSIA) 54 x 91 x 88 cm
PESHA E PRODUKTIT 9,4 kg
FUQIA E TRANSPORTIMIT 188 kg
ZONA E TRANSPORTIMIT 800 x 445 mm
RROTA 2 X Ø100 mm me frenë, 2 X Ø100 mm pa frenë, 1 X Ø100 mm ne mes, trupi plastik, prapa gomë dhe me mbrojtës
DOREZA SHTYRËSE Nje menyre fikse nga trupi, aparati i dorezës i intergruar