MAKINË E DORËS PËR FËRKIM – LABOORY

125,00 

Makinë për kujdesin dhe polirimin e sipërfaqeve, ideale për pastrim profesional.

Me aplikimin e një brushe shtesë, siguron rezultate të shkëlqyera në pastrimin e karrigëve, tapaceteve, qilimave dhe sipërfaqeve të ndryshme. Ideale për pastrimin dhe polirimin profesional të karrigëve apo kolltukeve.
Gjithashtu, si një mjet për të pastruar shkallët dhe hapesirat e ngushta.

Karakteristikat:
Fuqia: 1010 W,
Diametri i Diskut: 180mm,
Shpejtësia e Rrotullimit: 1000 – 4500 RPM,
Numri i Shpejtësisë: 6 shpejtesi,
Përmbajtja e Kutisë: Lëkurë polirane, Doreza e mbajtjes, Çelësi, Brushë.

1 vjet Garancion

10280
856729850000

 

Brendi: Laboory

Sektori: Shtëpi, Objekte (zyre), Hotelieri

Shtëpi: Makineritë