MAKINË PËR SHKUMË TË THATË LABOMAT AKS 1100FT

450,00 

Për t’u lidhur me makinën pastruese dhe për ta shndërruar atë në një makinë për pastrim tapetesh me shkumë të thatë.

Prodhon shkumë të imët dhe të bollshme për të reduktuar depërtimin e ujit në tapet duke mundësuar një kohë më të shpejtë tharjeje.

Buton kontrolli individual.

 

11599

Brendi: Laboory

Tiparet Gjenerale

Motor 50W
Kapaciteti i Rezervuarit 5 litra
Shkalla e Shkumëzimit 0.05 m3/min
Pesha 8 kg
Dimensionet 270L x 210W x 480H mm