PJESË DHËMBËZORË PËR LABOORY

35,00 

Pjesë dhëmbësorë të përpunuara për makinën e fërkimit – Ranger dhe makinën e fërkimit – Krom.

MAKINË FËRKIMI – RANGER

MAKINË FËRKIMI – KROM

10858

Brendi: Laboory