BRUSHË E BUTË PËR RENGJER LABOORY

50,00 

Brushë e butë 38cm për makinën e fërkimit/Rengjer Laboory.Meqe brusha ka fije më të buta dallon edhe përdorimi nga brusha e fortë, mund të përdoret vetem në tepihë më të ndishme dhe të buta.

MAKINË FËRKIMI – LABOORY

 

10687

1100SB

Brendi: Laboory

Dimensionet: 38CM