IK ALK 1.5

30,00 

“Sprayeri IK ALK 1.5 është projektuar për të shpërndarë një shumëllojshmëri kimikatesh në industrinë e pastrimit dhe dezinfektimit. Posaçërisht i përshtatshëm për substancat alkaline, alkoolat dhe acetonet. Të gjitha ato të përdorura për punë pastrimi në kompani përpunimi ushqimore, kuzhina, furrat, dysheme, xham, si dhe largimin e grafitit në mure.”

 

11334

8414685101778

 

 

 

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Automjete, Dezinfektimi, Ndërtesa

Automjete: Pajisje/Mjete