FUGU F*LIQ PAD ME SHIRIT FIKSIMI RP-S-27931

12,00 

Mundëson pastrimin e dritareve vështire për t’u arritur, pa nevojën e nderrimit të mjeteve.

• Krijuar për dorezën levizëse Excelerator 2.0,
• E fortë dhe e qëndrueeshme,
• Gjithashtu lehtëson zëvendësimin e mbajtësve.

 

11431

5412228312790

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 15cm / 6"