PREMIUM F*LIQ BEZE ME SHIRIT FIKSIMI RP-S-27928

11,00 

Mundëson pastrimin e dritareve vështirë për tu arritur, pa nevojën e ndërrimit të mjeteve.

• Krijuar për dorezën lëvizëse Excelerator 2.0,
• E fortë dhe e qëndrueshme,
• Gjithashtu lehtëson zëvendesimin e mbajtësve.

 

11429

5412228282796

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 15cm / 6"