DELUXE SOLUCION PER PASTRIM TE XHAMAVE / MOERMAN RP-A-24611

15,00 

Squeeze delux është një detergjent për larjen e dritareve, i krijuar posaqërisht për pastrim profesional të dritareve.
• Aplikohet direkt në bez,
• Kapak unik për aplikim më të lehtë,
• Nuk lë vija ,
• Përbërje unike që largon papastërtite shpejtë dhe në mënyrë efektive.

 

11378

5412228246118

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Solucionet

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 500ML