DELUXE GOLD SHAMPON PËR LARJE TË JASHTME 1L

6,00 

Përdorimi : 1 L shampon me 60 L ujë treteni dhe spërkateni mbi veturë . ​
Aplikojeni në veturë 2 min prisni dhe me pas pastrojeni me ujë të pastër me makinë profesionale me shtypje.​
Mos e ekspozoni veturën në diell gjatë aplikimt sepse produkti nëse thahet shpejt mund të demtoj
ngjyrën e veturës.​

Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)

Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Acidi Di fosfanik CAS 2809-21-4% 10-15%, Neutralizues CAS 1310-73-2 % 5 15 ,ujë i
destiluar, Polifosfat CAS 7722-88-5% <5, substancë aktive anion CAS 85536-14-7% <5.​

 

11327

8698657586378

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 1L