DELUX PASTRUES I FELLNEVE

4,90 45,00 

Përdorimi : Aplikojeni në fellne të veturës ne menyrë të barabartë prisni 2 min, pastrojeni me brushë (profesionale) ose sfungjerë dhe në fund me ujë të pastër (me shtypje).​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).

Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Diefosforikacit 3-7%, Neutralizues 3-7% substancë atifike anionike 5-10%, EDTA ≤5% ,DMDMH, ujë i destiluar.

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet