DELUX PASTRUES I MOBILJEVE

47,00 

Përdorimi: 1 litër Pastrues për Njolla mund të përzihet me ujë deri në 5 litra. Shperkateni sipërfaqen që do të pastroni me një lecke të lagur.
Fusha e perdorimit: Mund ta përdorni për pastrimin e uleseve të makinës dhe shtëpisë, mbulesave, tavaneve, tapetave, perdeve, lavamanit dhe banjës.
Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin. ​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shperlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti). ​
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit: Përbërësi aktiv anionik %5-15, Përbërësi aktiv nonionik % < 5, Polifosfat % ≤ 5, Ujë i dejonizuar, DMDMH (Dimetilol Dimetil Hydantoin), Esencë.

 

11673

8698657585746

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete, Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 20L