DELUX SHAMPON PA FERKIM NERO WAX

17,00 55,00 

Përdorimi : 1 L shampon me 60 L ujë treteni dhe sperkateni mbi veturë. ​
Aplikojeni ne veture 2 min prisni dhe me pase pastrojeni me ujë të pastër me makine profesionale me shtypje.​
Mos e ekspozoni veturën në diell gjatë aplikimit sepse produkti nëse thahet shpejt mund të dëmtoj ngjyrën e veturës​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Acidi Di fosfanik CAS 2809-21-4 8-12%, Neutralizues CAS 1310-73-2 5-15% ,Ujë i destiluar, Polifosfat CAS 7722-88-5% <5, substancë aktive anion CAS 85536-14-7%<5.

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet