DELUX PASTRUES I MOBILJEVE

15,00 

Përdorimi : Mund të perdoret ne ulëse të veturës dhe shtëpisë. Në ulëse të veturës tretet në 1L me 5L
ujë në ato të shtëpisë 1L me 10L ujë.Alikojeni në ulëse ferkojeni me brushë adekuate dhe pastrojeni me
makinë profesionale me fuqi motorike për thithje.​
​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm
Përbëresit : Substancë aktive anionike 5%-15, përbërës aktiv jo-jonik ≤5%, Poli fosfat ≤5% , ujë i destiluar, DMDMH, Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë).

 

10585

8698657585746

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete, Shtëpi

Automjete: Solucionet

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 5L