BLACK DIAMOND NGJYRË SHKUMË 1L

15,00 

Përdorimi : 1 L shampon me 60 L ujë treteni dhe spërkateni mbi veturë.(PINK)​
Aplikojeni ne veturë 2 min prisni dhe më pas pastrojeni me ujë të pastër me makinë profesionale me
shtypje.​Mos e ekspozoni veturën në diell gjatë aplikimt sepse produkti nëse thahet shpejtë mund të dëmtoj
ngjyrën e veturës​.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Acidi Di fosfanik CAS 2809-21-4% 18%, Neutralizues CAS 1310-73-2 % 5 15 ,ujë i
destiluar, Polifosfat CAS 7722-88-5% <5, substancë aktive anion CAS 85536-14-7% <5.

 

10904

8698657 585791

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 1L