BLACK PASTRUES KLIME (ZJARRI I SHKRETETIRËS)

7,00 

Përdorimi : Është një produkt i shpejtë për dezinfektim dhe pastrim higjienik i projektuar për të përdorur në sistemet e kondicionimit të ajrit të makinave dhe pjesët e brendshme të makinave.Nisni motorin e makinës dhe aktivizoni sistemin e kondicionimit të ajrit, vendosni kondicionerin në temperaturën maksimale të ftohtë. Kondicioneri është i rregulluar që ajri të qarkullojë brenda makinës. Pritni pak për të lejuar kondicionerin të ftohë brendësinë e makinës. Lëvizni deodorantin e kondicionerit të ajrit. Rregulloni distribuesin mirë që të përballoni ju. Duke përdorur hapën në kutinë e produktit, vendosni atë horizontalisht në këmbëzën e karriges së pasagjerit të parë dhe shtypni butonin e aktivizimit të produktit. Mbyllni të gjitha dyer dhe dritaret dhe prisni që produkti të shprazet vetë për 7 minuta. Ndalojeni makinën dhe hapni dyerat dhe prisni për 3 minuta për të dalë jashtë. Sigurohuni që në makinë të mos ketë njerëz gjatë aplikimit të produktit.
​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Përbërësit: Alkool etil CAS NR: 64-17-5 % < 60-80%, Dioksid Karboni CAS NR: 124-38-9, Beta Kariofileni CAS NR: 87-44-5 <2.5%, Acetat Izabornil CAS NR: 125-12-2 <25%, Kumarin CAS NR: 91-64-5 <2.5%, Citral CAS NR: 5392-40-5 < 2.5%.

 

 

11690

8698657585326

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 150ML