BEZ PËR XHOKER ME QEPJE ZINGJIRE

3,80 4,20 

Materiali: I bërë nga mikrofibra kundër gërryerjes, i qëndrueshëm, përdorimi i mopit do t’ju ofrojë një dysheme të thatë dhe të pastër, nuk do të gërvishtë sipërfaqet që po pastroni.
Të qëndrueshme dhe të larshme: Ky mop mikrofibrash i qëndrueshëm mund të lahet shumë herë, thahen shpejt dhe mund të jenë të gatshëm për t’u përdorur përsëri. Është i lehtë për t’u zëvendësuar.
Multifunksional: Material mikrofibrash me thithje të lartë, pastron pa lënë mbetje, heq papastërtitë, qimet e qenit dhe maces, vajrat dhe pluhurin me lehtësi.

Sektori: Shtëpi, Dysheme

Shtëpi: Pajisje/Mjete