POLIKUR LECKË – 3092

0,80 

Ideale për të gjitha sipërfaqet.
Ka fuqi shtesë thithëse dhe pastruese falë mikrovrimave.
Ofron rezultate të shkëlqyera në lustrim dhe pastrim falë teknologjisë së tij mikropore.

Pako përmban 10 copë.

 

11555

8690090309200

Brendi: Polikur

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 38x40cm