BRUSHË E FORTË

5,00 6,00 

Kjo brushë me forcë industriale është bërë nga fibra polipropileni, duke e bërë të aftë për të përballuar punët më të vështira.

E lehtë për t’u instaluar dhe çmontuar, kjo furçë nuk zë shumë hapësirë dhe është perfekte për heqjen e myshkut dhe papastërtive nga sipërfaqet e forta dhe të ashpra. Ideale për pastrimin e papastërtive të rënda.
E qendrueshme dhe e besueshme: Blloku i rëndë prej druri është më i rëndë se blloqet tipike plastike dhe është më i përshtatshëm për pastrim të moderuar deri në të rëndë për përdorim komercial ose edhe për rrëmujat e shtëpisë.
Projektuar për të hequr njollat e forta dhe myshkun, ndryshe nga furçat plastike.
Brushe per te gjitha perdorimet: E përshtatshme për pastrimin e dyshemeve prej betoni, pishinave, trotuareve, oborreve, taracave, kopshteve, garazheve, restoranteve, pllakave dhe sipërfaqeve të ashpra.

Sektori: Shtëpi, Hotelieri, Ndërtesa

Shtëpi: Pajisje/Mjete