ZORRË PËR AJËR

1,20 

Zorra për ajër – është e qëndrueshme dhe fleksibile, e dizajnuar për të ofruar fluks të fuqishëm të ajrit kudo që ju e keni nevojë. Qoftë se po mbushni goma, fuqizoni mjetet pneumatike, ose largoni mbeturinat.

Përdorimi i zorres sonë është i thjeshtë: Lidhni njërën anë me kompresorin tuaj të ajrit ose pajisjen pneumatike, dhe anën tjetër me mjetin ose pajisjen që po përdorni. Rregulloni presionin e ajrit sipas nevojës tuaj duke përdorur regulatorin e kompresorit tuaj, dhe jeni gati për t’u nisur.

 

10503

Sektori: Automjete

Automjete: Pajisje/Mjete