TORNADO ME NJË KOKË PËR PASTRIMIN E ENTERIERIT

80,00 

Tornado me një kokë për pastrimin e thellë te enterierit të veturave.

Posedon dy funksione:
Vetëm ajër,
Për larje me shampon + ajër.

Ka pjesët hyrëse për kompresorë, gjithashtu për të pasur një përformancë të shkëlqyer pune nga Tornado, kompresori duhet të jetë 100l max. Poashtu vet Tornado ka një kokë, ka pjesë varëse dhe gjithashtu ka 1L rezervuar që duhet mbushur me solucion.

Pastron shpejt dhe efikas të gjitha sipërfaqet automobilistike duke përfshirë tapiceritë, plastikat, leshit, mbështjellësit, rrotat, motorët, vrimat e karrocës, tavanet e kthyer dhe më shumë. Perfekt për ato zona të vështira për t’u arritur.

Krom kundër ndryshkut dhe në raste nevojë mund të përdoret edhe si pishtol, që na mundësoj dhe lehtëson të pastrojmë pjesët e veturës brenda që nuk arrihen me dorë por me ajër dhe me ndihmen e Tornados.

 

 

Brendi: Apex

Sektori: Automjete

Automjete: Pajisje/Mjete