ZBARDHUES

5,00 

Përdorimi : Aplikojeni në sipërfaqe për të vrarë mikrobet, prisni 5 minuta dhe shpërlajeni me shumë ujë. Falë formulës së tij efektive, parandalon formimin e papastërtive dhe papastërtive në sipërfaqe dhe jep shkëlqim shtesë. Aplikojeni atë në sipërfaqen e lavamanëve, banjove dhe tualeteve, prisni 5 minuta dhe më pas pastroni me një furçë. (Për të zbardhur rrobat dhe për të hequr njollat, shtoni 20 ml në 5 litra ujë, përzieni mirë, prisni 30 minuta dhe më pas lajeni me ujë të bollshëm. Mos përdorni shtyllë në zona mermeri ose alumini.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Hipoklorit natriumi 10 – 25%, Sarcosinate S 5, Myristyl Aminoxide S 5, Hidrooksid natriumi < 2, Ujë i deionizuar, Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme
me ndihmën e kimisë), agjent kelator.
Të ruhet në vende të thata në tempertura 5-30°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

 

11493

86986575844974

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1L