W500 PASTRUES XHAMI

13,00 

Përdorimi : Spërkateni në dritaret tuaja dhe pastroni me një leckë të pastër
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është
produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Izopropilakolol < 965, përbërës aktiv jo-jonik 3%, Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë ) ujë i destiluar.

 

10707

Brendi: Wieberr

Sektori: Shtëpi, Dritare/xhama, Objekte (zyre), Hotelieri

Dritare/xhama: Solucionet

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 5L