SILIKON PLASTIK PËR LARGIMIN E UJIT

6,00 

SHPEJTË E LARGON UJËN E TEPRUAR: Pajisja jonë profesionale e gomës së silikonit është mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të larguar ujin nga sipërfaqet e vështira pa lodhjen e peshqirave apo leckave gjatë pastrimit ose pas një larjeje të makinës ose pasi të keni detajuar mjetin.

 

10475

4260612680915

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Automjete

Automjete: Pajisje/Mjete