LECKË KADIFE CICEGI MIKRO

2,45 

“Përmes strukturës së saj të veçantë mikrofiber, ka një fuqi të shkëlqyeshme absorbuese të ujit dhe mund të përdoret në një mënyrë efektive në çdo sipërfaqe që kërkon tharje.
Jep rezultate të mira në pastrimin e makinave.

Duke pasur një fuqi absorbuese të 10 herë më të madhe krahasuar me peshqirët e tjera për pastrim, ju ofron një kursim kohë në procesin e pastrimit, duke e zvogëluar kohën e pastrimit në gjysëm.

Përveç kësaj, falë strukturës së saj të veçantë, e cila kap deri në 40% më shumë pluhur krahasuar me peshqirët e tjera, merr më shumë pluhur dhe pastron plehrat me lehtësi.

Me aftësinë e saj për të tërhequr pluhurin si një magnet, e mban atë brenda vetes.”

 

10722

A28-4040-420

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Automjete, Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 40x40

Sasia: 420GR