SFUNGJER I KUQ – 2697

0,42 

Me fibrën e tij të kuqe të fortë, largon lehtësisht papastërtitë më të vështira.
Për sipërfaqe të forta dhe papastërti të vështira.
Ideale për pastrimin e tavolinave dhe pajisjeve tjera të kuzhinës.
Ofron lehtësi në përdorim falë brazdave të tij.

 

11558

8690090352794

Brendi: Polikur

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete