SHISHE WIEBERR 500ML

0,50 

Shishet tona me sprej janë të dizajnuara për të përballuar detyrat e përditshme të pastrimit dhe më shumë, duke i bërë ato ideale për punët e shtëpisë, kopshtarinë dhe përdorimin e lehtë komercial. Këto shishe nuk janë të përshtatshme për kimikate të forta, por janë perfekte për:

Zgjidhje pastrimi të bëra në shtëpi,
Ujë për spërkatjen e bimëve,
Dezinfektues të butë,
Freskues pëlhure,
Pastrues dritaresh.

 

11597

Brendi: Wieberr