SFUNGJER

11,00 15,00 

Sfungjer për polirim, shkelqim, dhe pastrim i montuar në makinë Rengjer.

43CM / 51CM (ZI): Përdorni sfungjerin e zi me 350 rpm në makinat tuaja për sipërfaqe të vështira dhe të pista. Është i projektuar për të hequr fuqishëm lustrin dhe papastërtitë nga sipërfaqja.

Sektori: Dysheme