MAKINË PËR PASTRIM TË TEPIHAVE DHE MOBILJEVE – LABOMAT CC 40E

3.100,00 

Makinë për pastrim të tepihave dhe mobiljeve LABOMAT CC 40E.

Tensioni: 220-230 V / 50-60 Hz
Fuqia: 2300 W
Gjatësia e kabllos të energjisë: 18 metra
Shpejtësia e rrotullimit të furçës: 1400 rpm
Motori i furçës: 150 W
Gjerësia e furçës: 400 mm
Motori thithës: 2 x 1000 Watt
Gjerësia e gomës së fshirësit: 460 mm
Shkalla e vakumit: 34 Kpa
Ajri: 335 m3 Prurje
Motori i pompës së ujit: 130 Watt
Presioni i ujit: 120 PSI
Depozita e ujit të pastër: 21 litra
Depozita e ujit të ndotur: 38 litra
Përmasat e produktit: 111 x 55 x 94.5 cm
Pesha neto: 46.2 kg.

Brendi: Laboory

Sektori: Tepihë, Shtëpi, Objekte (zyre), Hotelieri

Tepihë: Makineritë

Shtëpi: Makineritë

Makineritë: Shtëpi, Tepihë, Hotelieri, Objekte (zyre)