MAGIC POWDER 1KG

12,00 

Përdorimi : Tundeni para përdorimit, spërkate në vendin e ndotur, prisni 1-2 min dhe pastrojeni me një
leckë microfiber.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Sod Karbonat CAS NO :497-19-8 68-70%, Hidrogen peroksit CAS NO : 231-765-0
30-32%.

 

11482

8698657584534

Brendi: Wunsc Home

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1KG