LECKË UNIVERZAL MIKROFIBËR RP-A-27005

7,00 

Pelhura e re mikrofiber Moerman Universal është pëlhura e përsosur e gjithanshme për dritare, pasqyre, korniza,
Për pastrimin e xhamave dhe dritareve pa vija,
Mund ta përdorni të lagur ose të tharë.

 

11380

5412228005272

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 40x40