LECKË PËR PASTRIM

2,50 

Struktura mikrofibrore e lartë jep rezultate të shkëlqyera në çdo sipërfaqe, të lëngshme ose të thata, pa nevojë për detergjent. Është shumë absorbues dhe lë sipërfaqen të thahet menjëherë. Për shkak të strukturës së veçantë mikrofibrore, nuk shkakton çrregullime në sipërfaqe dhe nuk lë asnjë lloj gjurme, apo njolla. Mund të lahet në lavatriçe deri në 60°C dhe është rezistent ndaj shlyerjes.
Ka një cilësi super absorbuese dhe nuk lë gjurmë uji.
Ka një strukturë të butë.

 

Sektori: Shtëpi, Objekte (zyre)

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 30x30cm