PASTRUES I INSEKTEVE

5,00 66,00 

Përdorimi : Aplikojeni në xham dhe pjesën e përparme të veturës, ku mund të ketë vaj dhe mbetje të insekteve dhe pastaj pastrojeni me ujë të pastër (me shtypje).​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndhihmë e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit :Polieterpoliol CAS 9016-45-9 ≤ 5%, Glikol CAS 112-34-5 ≤ 5% DMDMH, Neutralizues CAS 1310-73-2 ≤ 5% ,Cit/Mit/Benzil alkol, ujë i destiluar CAS 7732-18-5.

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet