LECKË HANIMELI MIKRO

2,10 

“Me strukturën e saj të jashtëzakonshme absorbuese, si dhe natyra e saj që nuk lë fije dhe ajër, është shumë efektive në pastrimin e qelqit dhe tharjen e enëve të larjes.
Ndihmon në kurimin e shumë materialeve kuzhinore si gota, pjata, lugë-thikë-pirun-çelik, tiganë, duke siguruar rezultate efikase, dhe është ideal për pastrimin e qelqit dhe pasqyrave.
Për të siguruar një pastrim të përsosur të qelqit, përdor vetëm ujë, nuk ka nevojë për produkte të veçanta për pastrim.
Nuk lë pas vetes nevojën për të tharë me një peshqir të dytë, duke shkurtuar kohën e pastrimit në gjysmë.
Përveç strukturës së tij fleksibël dhe të butë, nuk lë pas vetes asnjë aromë të keqe.”

 

 

10726

A21-4040-320

 

 

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 40x40

Sasia: 320GR