FANTOM PROFESIONAL SET KORO PASTRIMI

400,00 

Materialet: Polipropileni
Karrocë e Gjeneratës së re, e Qëndrueshme dhe Higjienike
Pastrim i lehtë
E heshtur
Kapacitet më i madh i mbajtjes
Përdoret për: Qendra të Blerjeve, Hotele, Spitalet, Fabrikat, Restorantet, Shkollat.

 

10670

Procart 372

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Objekte (zyre), Hotelieri

Tiparet Gjenerale

STRUQTURA E TRUPIT TË PRODUKTIT TRUPI CPP
TRASHËSIA E TRUPIT TË PRODUKTIT 6 mm
DIMENSIONET E PRODUKTIT (GJËRËSIA, GJATËSIA, LARTËSIA) 62 x 144 x 98 cm
PESHA E PRODUKTIT 34,3 kg
FUQIA E MOTORIT PËR TRANSPORTIM 190 kg
KARROCA PËR MBETJET IMPERTEX 420 BRENDA
VOLUMI I KOMPARTIMENTIT TË MBETJEVE 120 lt
RROTA 2 X Ø100 mm ME FRENË, 4 X Ø100 mm PA FRENË, 1 X Ø100 mmnë mes, trupi plastik, prapa gomë dhe me mbrojtës
DOREZA SHTYRËSE Nga dy anët e kovës
KOVA PRES 2 x 25 lt
SET AKSESORËSH Mbajtës mop, baza mop dhe aparati i dorezës