FANTOM PROFESIONAL PËR THITHJEN E PLUHURIT 400M (1 MOTORË E GJATË)

220,00 

Fshesë per thithjen e pluhurit me një motorë.
Ndihmon pastrimin e mbrendshëm të veturës.
Fshesë e cila ofron pastrim të detajuar dhe zgjidhje e përsosur për biznese si : Autolarje, Fabrika, Shkolla, Banka, Hotele, Dyqane etj.

9 pjesë përcjellëse

1 Vit Garancion

 

10349

PROMIDI 400M

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Automjete, Objekte (zyre), Hotelieri

Automjete: Makineritë

Makineritë: Automjete, Hotelieri, Objekte (zyre)

Out of stock

Tiparet Gjenerale

Fuqia e Motorit 1000 W
Lloji i Motorit Kalim / Dy fazore
Fuqia e Thithjes 2200 mmSS
Funksioni I lagesht & i thare
Volt / Frekuenca 220-230 V AC - 50/60 Hz
Gjatësia e kabllos 10 m / 2 x 1 mm²
Lloji i Tankut Çelik / Çelik Inox
Fuqia e Motorit të Tankut 40 lt
FUQIA E MOTORIT TË TANKUT TË UJIT TË NDOTUR 27 lt
Fuqia e Motorit të Çantës së Pluhurit 15 lt
Lloji i Kyçjes Metal
Gjatësia e shpritësit 240 cm
Diametri i shpritesit Ø38 mm
Rrotat 2 x PVC Ø75 mm PARA / 2 x PVC Ø160 mm PAS 2 x PVC Ø75 mm / 2 x PVC Ø160 mm
MBROJTJA E MOTORIT Sistemi i shpejtimit
TRUPI I ZËVENDËSIMIT Trupi i makines CPP
PESHA NETO E PRODUKTIT 17.5 kg
PESHA TOTALE E KUTISË 20 kg
DIMENSIONET E PRODUKTIT Ø 560 x 880 mm
DIMENSIONET E KUTISË 485 x 550 x 935 mm