FANTOM PROFESIONAL ORGANIZUESE

25,00 

Organizuese e gjeneratës së re, e qëndrueshme, higjienike dhe me kapacitet të lartë mbajtës.Mund të përdoret edhe për biznese si: Restorante, Shkolla, Hotele etj.

(Mban të gjitha furnizimet e pastrimit në një vend) është e përkryer për organizimin dhe mbajtjen e shisheve me spërkatës, pastruese, furça, lecka pastrimi, një rrotull të plotë peshqirësh dhe mjete të tjera.

Materiali: Polipropileni, i cili është rezistent ndaj kimikateve dhe nxehtësisë.

Pesha e produktit: 1.65 kg.

 

10897

PROCART SPT 570S

Brendi: Limpo

Sektori: Shtëpi, Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete

Shtëpi: Pajisje/Mjete