DELUX SHAMPON PËR TEPIHA (PRIME)

9,00 20,00 

Përdorimi: Shamponi i tepihave është një produkt i konsideruar që mund të përdoret me siguri në të gjitha dhomat. Një litër shampon mund të përzieret me 100 litra ujë për përdorim në makinat AUTOMATIKE të larjes së tepihave. Tepiha pastrohet me furçë, lahet me ujë dhe thahet me centrifugë. Tepiha juaj ka fituar një pamje më të butë dhe më të ndritshme. Nuk ka mbetje detergjenti në tepihë.
​Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​.
Përbërësit: Substanca Aktive Anionike 5%-15%, Substanca Aktive Nonionike % < 5, Polifosfat % <5, Ujë i Dejonizuar, DMDMH, Esencë.

Brendi: Wieberr

Sektori: Tepihë

Tepihë: Solucionet