BLACK PASTRUES MOTORI PA UJË 1L

13,00 

Përdorimi : Për të larë motorin tuaj pa ujë perdore solucionin me 6 bar shtypje dhe pastrojeni me ajër per ta perfunduar procesin.

Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Cloro hidrokarbon CSANO 65-88% Petroleum Ether CASNO 8032-32-4 5-15%, Benzendikarboksilik acit dietil ester CASNO 84-66-2 ≤5 EMWIPER SIL 1000 5-15%.

 

10611

8698657584619

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 1L