LECKË PAPATYA MIKRO

2,30 

“Struktura e veçantë e përbërë nga fije 100 herë më të holla sesa ato të ngjashme dhe prerja me lazer lejon të sigurohet një pastrim maksimal pa dëmtuar edhe sipërfaqet më të ndjeshme.

Përdoret për të pastruar maksimalisht pa dëmtuar sipërfaqet e ndjeshme të kamerave, syzeve, ekranit të TV-së, ekranit të telefonit, pajisjeve për projektim, si dhe për objekte të ndjeshme si bijuteri dhe orë.

Përveç sipërfaqeve të ndjeshme, përdoret për të pastruar mbetjet e grimcave që mbeten në lëkurë pas pastrimit të grimcit dhe për të fshirë qymyrin e terit që formohet në trup pas aktiviteteve sportive.”

 

10715

A03-5040-200

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Shtëpi, Objekte (zyre)

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 50x40

Sasia: 200GR