LECKË BAMBOO MIKROFIBER PËR XHAMA RP-A-26954

15,00 

•Kapacitet i lartë i mbajtjes së ujit, pastrimin e xhamit dhe dritareve pa vija,
•Qoshet e mprehta ideale për pastrimin me dorë ose shtyllë zgjatuese,
•Mund ta përdorni të lagur ose të tharë,
•Largon 99,9 % të të gjitha mikrobeve/baktiereve.

 

11379

5412228954266

Brendi: Moerman

Sektori: Shtëpi, Dritare/xhama, Objekte (zyre)

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 60x40