XHOKER METALI

4,00 6,00 

I bërë prej metali shumë fleksibile dhe mund të rrotullohet lirshëm. Lidhet me kokat e mopit prej mikrofibre, mund të pastrojë lehtësisht cepat, pjesën e poshtme të tryezës, pjesën e poshtme të divanit dhe pjesën e poshtme të tavolinës së kafesë. Pastron dyshemenë në të gjitha drejtimet, shmang akumulimin e pluhurit në cepat që zakonisht janë të vështirë për t’u pastruar, dhe ju sjell një mjedis të pastër dhe higjienik për punë dhe jetesë.
Doreza ka një gjatësi totale prej 45cm – 55cm – 75cm dhe adopton një dizajn instalimi rrotullues, pa nevojë për proces instalimi të ndërlikuar, vetëm lidhni dorezën dhe kokën e mopit.
Ky mop i sheshtë profesional mund t’ju ndihmojë të pastroni shpejt zyra, restorante, garazhe, auditorë dhe vende të tjera. Është i përshtatshëm për pothuajse çdo dysheme të lëmuar dhe nuk do të shkaktojë ndonjë dëmtim në dysheme.

Sektori: Shtëpi, Dysheme

Shtëpi: Pajisje/Mjete