THARËSE TEPIHASH – LABOORY

450,00 

Tharrëse për Tepiha 900W
Ka tre butona të ndryshëm të skenës në ventilator dhe simbolet e këtyre fazave janë “L”, “M” dhe “H”, të cilat paraqesin fazat e shpejtësisë.

6 muaj Garancion

8681672332440

Brendi: Laboory

Sektori: Tepihë

Tepihë: Makineritë

Makineritë: Tepihë