TAKUMI TELESKOP ALUMINI ME 3 SEKSION RP-EP-26620

67,00 

Teleskop zgjatues e aluminit Moerman.
• E lehtë për tu trajtuar,
• Dizajni i përmirësuar i pjeseve të kyqjes për një kapje më të mirë,
• Dizani i cilindrit të rrafshuar për rritje të stabilitetit dhe efekt anti-rrotullues.

 

11447

5412228620260

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 2.4M