TELESKOP TAKUMI DELUXE 3 SEKSIONI RP-EP-27064

140,00 

• Teleskop zgjatues Moerman.
• Mund të përdoret në sisteme me ujë(zorra mund të tërhiqet nga pjesa e brendshme e shtyllës
• Zgjatje dhe kolaps e lehtë për shkak të mekanizmit unik të mbylljes
• Shenjat e kuqe tregojnë tërheqjen maksimale të secilit seksion
Pjesë këmbimi në dispozicion.

 

11396

5412228270649

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 2.4 M