SHAMPON PA FËRKIM SCHOWER F5

13,00 45,00 

Përdorimi : 1 L shampon me 60 L ujë treteni dhe spërkateni mbi veturë. ​
Aplikojeni ne veturë 2 min prisni dhe me pas pastrojeni me ujë të pastër me makine profesionale me shtypje.​
Mos e ekspozoni veturën në diell gjatë aplikimt sepse produkti nëse thahet shpejt mund të dëmtoj ngjyrën e veturës​.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është
produkti)

Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Acidi Di fosfanik CAS 2809-21-4 96 812, Neutralizues CAS 1310-73-2 96 5 15 ,ujë i
destiluar, Polifosfat CAS 7722-88-5% <5, substancë aktive anion CAS 85536-14-7 96 <5.

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet