SFUNGJER

10,00 13,00 

Sfungjer për polirim, shkelqim, dhe pastrim i montuar në makinë Rengjer.

43CM / 51CM (BARDHË): Përdorni sfungjerin e bardhë në makinat tuaja deri në 1000 rpm. Është një sfungjer lustrimi, i përshtatur për lustrim të përditshëm të thatë ose aplikim me spërkatje.

43CM / 51CM (KUQ): Përdorni sfungjerin e kuq me 800 rpm në makinat tuaja për pastrim të përditshëm të sipërfaqeve të lëmuara. Mund të përdoret edhe në sipërfaqet e thata të spërkatura.

Sektori: Dysheme