SFUNGJER PËR RENGJER (KAFE) – 2896

10,00 

Sfungjer për polirim, shkelqim, dhe pastrim i montuar në makinë Rengjer

43CM (KAFE): Përdorni sfungjerin e kaftë në makinat tuaja me një periudhë maksimale prej 350 rpm.
Ideale për heqjen e dyshemeve të vjetra dhe papastërtive të dendura.
Pastron deri në sipërfaqen origjinale.
Mund të përdoret gjithashtu i thatë në sipërfaqe të aplikuara me spërkatje.

 

11577
8690090289601

Brendi: Polikur

Sektori: Dysheme

Sasia: 43CM