POLIKUR PROF FIBËR – 2654

0,85 

Pastron lehtësisht papastërtitë e vështira me strukturën e fibrave në sipërfaqe.
Është shumë i fortë dhe afatgjatë.

 

11556

8690090608907

Brendi: Polikur

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Sektori: Shtëpi

Dimensionet: 35x40cm