MEKANIZËM PËR TORNADO

25,00 

Ky mekanizëm shërben që të funksionoj tornado, kjo pjesë sillet brenda tornados dhe mbrenda kësaj mekanizme vendoset një pjesë (pip) e cila ndihmon në hedhjen e solucionit.

TORNADO ME NJË KOKË PËR PASTRIMIN E ENTERIERIT

 

10402

Brendi: Apex